Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Evőeszköz készletek

Egy igényes evőeszköz készlet használatával magasabb szintre emelheted az étkezés élményét!

Webáruházunk termékpalettáján praktikus és mutatós szetteket találsz, melyeket mosogatógépben is nyugodtan betehetsz.

Komfortos kialakításuk a könnyed használatot biztosítják, minőségi anyaguknak köszönhetően pedig hosszú évekig megállják a helyüket.

Készleteink tökéletes választások lehetnek szinte bármilyen modern, klasszikus vagy díszes asztalterítékhez egyaránt.

Szemet gyönyörködtető minőségi evőeszközzel a kézben minden falat jobban esik!

Rendezés:

Mi az evőeszköz készlet?

Az ételek elkészítéséhez és tálalásához használt evőeszközök gyűjteménye.

Óriási jelentősége van abban, hogy mindig kényelmes és higiénikus módot biztosítanak kedvenc ételeid elfogyasztásához.

Az alap étkezési készlet általában kanalakból, villákból és késekből áll.

A pontos tartalma felhasználási igényeidtől függően változhat – milyen típusú ételeket készítesz, hány fogást tervezel, milyen alkalomra szánod azok használatát.

A minőségi evőeszközök és az étkezés

  • Az igényes evőeszközök megteremtik a kifinomultság és elegancia légkörét.
  • Lehetőséget adnak arra, hogy az asztalnál ülők megtanulják a megfelelő etikettet az ételek bemutatásával kapcsolatban.
  • Segíthetnek a gyerekeknek abban, hogy figyelmüket az ételre összpontosítsák, ahelyett, hogy egyszerűen csak bekapkodnák a falatokat.
  • Jótékony hatással van az étkezések körüli figyelmes viselkedés kialakulására - ami az élet későbbi szakaszában egészségesebb hozzáálláshoz vezethet az étkezési szokásokkal kapcsolatban.

Az evőeszközök fő típusai

  • Leveses kanál
  • Kiskanál (desszertekhez, teás vagy kávés kanálként)
  • Hosszú nyelű kanál (hosszabb pohárból fogyasztott italokhoz, krémekhez)
  • Nagy villa
  • Halvilla
  • Desszertes villa
  • Kés
  • Steak kés
  • Halkés

Hol van a helye az evőeszközöknek az asztalon?

  • Kanál és kés: Mindig a tányértól jobbra a kanalakat, balra a villákat helyezd el!
  • Desszertes evőeszközök: A tányér fölé, az asztal közepe felé eső oldalra tedd - a kiskanál nyele jobbra, a villáé balra nézzen!

Miért fontos az evőeszközök kiváló minősége?

A magas minőségű evőeszköz készletnek több olyan tulajdonsága is van, amelyek alapján megkülönböztethetjük az alacsonyabb minőségűektől:

  • Tartós: Általában rozsdamentes acélból készülnek, ezért nem deformálódnak, jól tűrik a forróságot és a mosogatógépben történő tisztítást is – évekre tervezhetsz velük.
  • Ergonomikus: Kényelmes fogással rendelkeznek, hogy megkönnyítsék a használatot.
  • Higiénikus: A régi alumínium eszközökkel ellentétben nem mérgezők, illetve nem okozhatnak sérülést evés közben.
  • Ízléses: Az elegáns és stílusos kialakítású evőeszközök javítják az étkezés élményét és jó benyomást keltenek a vendégekben is.

A Marbery evőeszközei fényes felülete, valamint klasszikus, mégis letisztult vonalainak jóvoltából minden asztalteríték esztétikus kiegészítője lehet.